Slide 001 Slide 002 Logo
Rules

Porudžba putem sajta je moguća za sve navedene proizvode na sajtu klikom na dugme “DODAJ U KORPU”. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete e-mail potvrdu porudžbine i kontaktiraćemo Vas telefonski (od ponedeljka do petka u period od 8,00h do 14,00h) radi potvrđivanja Vaših podataka i informisanja o statusu vaše narudžbe.

Poručeni proizvodi putem interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe.

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće samo gotovinski i to avansnom uplatom.

Kurirska služba će prilikom dostave naplatiti troškove dostave.

Poručeni proizvod kurirska služba dostavit će u roku od 7 dana od dana uplate porudžbe.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave. Nakon neuspešne prve, dostava pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbe i da ste ugovor o kupovini raskinuli.

U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da zamenite za drugi proizvod ili da Vam bude vraćen novac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženi račun, i potpisani nalog za ispravku koji Vam je takođe dostavljen.

U slučaju povraćaja Vi snosite troškove transporta robe.

U slučaju da je paket oštećen u transportu, potrebno je da nas kontaktirate odmah do prijemu paketa, a najkasnije u roku od 2 dana od prijema kako bi smo mogli adekvatno intervenisati i rešiti problem. Za sva oštećenja artikala koja nastanu u transportu, a nisu prijavljena u roku od 2 dana,  ne snosimo odgovornost, i nije vam u mogućnosti pomoći, kako transportno osiguranje neće priznati štetu.

Naruči proizvod
Proizvod: Rules
Cena: dinara